Archive for Mart, 2015

Manyak’da Okey Keyfi..!

ÜCRETSİZ OKEY OYUNU

Eski zamanlardan bu yana insanlar kendilerine hobi ararlar. Bu hobiler arasında oyunlar ayrı bir öneme sahiptir. Bu oyunlardan bir tanesi de okey oyunudur. Okeyher anlamda insanları eğlendiren, sosyalleştiren ve insanların keyifli zaman geçirmelerini sağlayan bir oyun türüdür. En azından böyle kabul edilmektedir. Özellikle ülkemizde çok sayıda oynayan kişi vardır. Köylerden şehirlere kadar herkes ortak duygularla bu oyunu oynamaktadır. Oyunun klasikleşmiş bilinen tarzıyla oynanmasının yanında geliştirilerek yine “okey” adı altında başka kurallarla da oynanabilmektedir.

Okey oyunu eskiden ilkel yollarla oynanan bir oyun türüydü. Ancak artık internet üzerinden de insanlar evlerinden, bilgisayarlarının başından oynayabiliyor. Dolayısıyla okey oyunu zamanla daha da pratik bir hal aldı diyebiliriz. İnternet üzerinden demişken şunu da belirtelim ki sosyal ağlardan bu oyun oynanabiliyor. Özellike de Facebook aracılığıyla oynayan insanların sayısı son zamanlarda bayağı bir fazlalaştı. İnsanları bu oyunu Facebook üzerinden oynamaya iten en önemli sebeplerin başında da pratikleşme yatıyor. Yani insanlar artık evlerinden bu oyunu oynamayı tercih ediyor.

Okey oyununu insanlar evlerinden oynarlarken aynı zamanda sosyalleşiyor. Bunu da hiç tanımadıkları insanlarla, hem de oyun esnasında iletişim kurarak yapıyorlar. Zira bu imkanı Facebook veriyor. Hatta oyun esnasında kurulan bu iletişimler sayesinde yeni arkadaşlıklar kuruluyor ve bu arkadaşlıklar ilerliyor. Bunun çok sayıda örneğine günümüzde rastlayabiliriz.

Okey oyununda şans çok önemli bir olgudur. Tabiki oyunculuk da öyle. Ancak her ikisi de okey oyuncusunda olması gereken özellikler. Yani hem şanslı olacaksınız, hem de iyi bir oyunculuk ortaya koyacaksınız. Aksi taktirde kazanma şansınız çok ama çok düşüyor. Mesela sadece iyi bir oyuncu olduğunuzu düşünün, elinizdeki taşlar eğer uyumlu gelmediyse, yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ya da çok şanslısınız, yani elinize iyi taşlar geliyor ama bunu değerlendirmesini bilmiyorsanız yine kaybedeceksiniz. Tabi bu noktada konsantrasyonunuz da son derece önemli. Her şeyin ötesinde okey oynamak heyecanlı ve keyifli bir oyun. Sen de okey oyna ve bu heyecanı yaşa. Bu siteyle ücretsiz okey oyna ve sosyalleş.

Facebook Okey

OKEY FACEBOOK İLE DAHA KEYİFLİ

İnsanlar oyunlarla kendilerine hobiler yaratırlar. Bu hobilerden bir tanesi de üretilen, geliştirilen oyunlardır. Bu oyunlardan bir tanesi de okey oyunudur. Okey her yaştan insana hitap eden ve her yaştan insanın oynadığı, oynamaktan keyif aldığı bir oyundur. Ancak artık eskisi gibi ilkel yollarla okey oynanmamaktadır. Günümüzde insanlar bu oyunu evlerinden çıkmadan, bilgisayarlarının başından kalkmadan oynayabilmektedirler. Yani okey artık daha pratik ve daha çekici hale gelmiştir.

Bu site üzerinden Facebook’ta istediğiniz zaman okey oynama şansına sahipsiniz. Hatta sadece oyun oynama amaçlı değil, bir yandan da sosyalleşme adına büyük bir adım atmış olursunuz. Zira okey oynarken, bu oyunu oynadığınız diğer oyuncularla iletişime geçme fırsatına da sahipsiniz. Bu iletişim bazen yeni arkadaşlıkların başlangıcı bile olabiliyor. Bu bağlamda hem okey oynayıp oyunun keyfini çıkartmış oluyorsunuz, hem de sosyalleşmiş oluyorsunuz. En ufak bir ücret ödemeden bu site aracılığıyla Facebook üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunu sizlere de tavsiye ederiz. Facebook Okey emin olun ki hayatınızı neşelendirecektir.

Okey, oynanması çok basit bir oyundur. Kazanmanız için de iki olgunun bir araya gelmesi gerekmektedir. Yani hem iyi bir oyuncu olmanız, hem de şansınızın yanınızda olması önemlidir. Zira ikisinden biri olmadığı zaman kazanma şansınız oldukça düşmektedir. Mesela elinize çok uyumlu taşların geldiğini düşünelim, ama bunu değerlendirebilecek bir okey oyuncusu değilseniz bu taşlar hiçbir işe yaramaz ve oyunu kaybedersiniz. Ya da çok iyi bir okey oyuncususunuz, ancak taşlarınız birbirlerine uyumsuz gelmiş, böyle bir durumda da kaybetme şansınız kaçınılmaz olarak yüksek olacaktır. Dolayısıyla bu iki olgunun da kazanmanız için bir araya gelmesi gerekir. İyi bir oyuncu olmak için çabalayabilirsiniz, fakat şansınıza hükmedemezsiniz. Bu oyunu keyifli hale getiren de bu özellik olsa gerek.

Facebook okey oynamanın farkı, ilkel yoldan okey oynamaktan daha pratiktir ve zaman tasarrufu yapma şansına sahipsinizdir. Bunun yanında canlı sohbetler yapma imkanıyla birlikte aktif bir sosyalleşme şansı da bulursunuz. Onun için her yaştan insana öneririz. Sen de Facebook okey oyna ve bu oyunun keyfini yaşa.

Manyak Okey

ManyakOkey.Com Sitemize Hoş Geldiniz:..

Manyak Okey Sitemizde Binlerce Okey ustalari Okey oynuyorlar Binlerce üyenin okey oynadıgı manyak odalarinda Okey oynamak cok keyif verici olmustur.ManyakOkey Sitemizde Okey oynamak için ücret ödemenizi istemiyoruz Üyeligi cok basit ve kolay olan manyak odalarinda Üye olmadan okey oynayabilirsiniz.

Okey Oynamak istiyorum diyen yeni üyelerimiz manyak okey odalarinda ustalar okey ask bahcesi okey cinar altı okey Gibi daha 10 larca Okey odalarindan birtanesini secerek Üyeliksiz okey oynamaya baslayabilirsiniz.Bedava Okey oyna’yabilceginiz Okey salonlarimizda Canli olarak Okey oynayabilirsiniz..